فریز کردن مواد غذایی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
فریز کردن مواد غذایی
نوشته شده در سه شنبه 15 فروردين 1396
بازدید : 14
نویسنده : atefe

يكي از كارهايي كه بسياري از خانم هاي خانه دار انجام مي دهند ، پختن برخي از مواد غذايي و سپسفريز كردن مواد غذايي  آنها است. افراد اين كار را به خاطر نداشتن وقت كافي انجام مي دهند ، اما  مسئله اينجاست كه آيا اين مواد ديگر ارزش غذايي خود را دارند يا خير.فريز كردن غذاهاي طبخ شده براي استفاده دوباره از آنها امري رايج است كه با توجه به كمبود فرصت برخي خانم هاي خانه دار براي پخت غذا انجام مي شود.همين ماجرا در مورد ميوه ها هم اتفاق مي افتد. البته پزشكان نظرات متفاوتي در اين زمينه دارند. 

 

هرچه هست وقتي مواد غذايي را منجمد مي كنيد و قرار است آنها را براي چندين هفته يا چندين ماه در فريزر نگهداري كنيد، نوع بسته بندي و نحوه صحيح انجام آن بسيار مهم است زيرا بسته بندي بد ممكن است موجب سرمازدگي يا يخ سوختگي مواد و در نتيجه از دست دادن مواد مغذي، طعم، رنگ، بافت، بو، رطوبت و كيفيت مواد غذايي شود.






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: